Testimoni

  • Glenn Navero Sitera

    Bachelor of Business / University of Technology Sydney
    AS Student Service Yogyakarta really cares about their student’s needs, with great services they’ve been really helpful to help me prepare for my study abroad.
  • Thesya Evania Gabrielle

    Bachelor of Computing Science (Honours) / University of Technology Sydney
    Pelayanannya bagus banget, staf nya ramah banget, menjawab semua pertanyaanku dengan kesabaran penuh. AS Student Service Yogyakarta juga membantuku dalam memilih jurusan dan universitas yang tepat dan juga membantuku mengurus hal² lain seperti akomodasi, visa, dll. Stafnya juga baik banget bisa memberi saran dan solusi kalau aku ada kesulitan selama kuliah. Pokoknya mantab dan recommended!
  • Alenna Supit

    Bachelor of Commerce
    So grateful! AS Student Service Yogyakarta was helpful to the end, everyone is so friendly, thank you!
  • Lie Phing

    Bachelor of Design: Animation / RMIT University
    A very good service! Para staff di AS Student Service Yogyakarta sangat supportive, & telah membantu saya dalam memilih Universitas dan juga jurusan yang tepat. Saya senang karena saya mendapat berbagai masukan, bertukar pikiran, panduan dan juga dukungan yang saya butuhkan oleh mereka, terutama oleh Kak Rere dan Ko Chris. Hal tersebut juga dirasakan oleh […]
  • Vincent

    Master of Data Science / Monash University
    Excellent, quick response, and the advice is to the point! Thank you AS Student Service Yogyakarta
  • Helen Aurelia Soenong

    Bachelor of Medical Science / Doctor of Medicine / University of New South Wales (UNSW)
    AS Student Service BSD has helped both me and my sister get into the university and the major of our choice. Throughout the application process, I felt very supported and listened to. They helped me fulfill all the requirements for both my application and my student visa. One of the main strengths of AS Student […]
  • Roland Lausandy Soni

    BEng Aerospace Engineering with International Year One / Queen's University Belfast
    Saya sangat puas dengan pelayanan AS Student Service BSD, sangat cekatan sesuai kebutuhan kita, baik prihal University ataupun visa semua lancar dan selalu ada solusi di setiap kendala, sehingga saya tiba di kampus pun tidak ada kendala sedikitpun, semua berjalan lancar.
  • Dunamkon Natalia Kakyarmabin

    Diploma of Commerce & Bachelor of Aviation Management / Griffith College & Griffith University
    “AS student service BSD has always been responsive to any questions I have, they provide me with information and they understand who I am and what I’m trying to do. I really believe in that. And, every time I make contact with them, they let me know they have accepted it and they have told […]
  • Amadea Nixie

    Bachelor of Education (Honours) / Monash University
    I am pleased to say that I had a very encouraging and helpful experience with AS Student Service BSD. Although I had an uncommon interest, I didn’t feel lost and was even reassured to chase my passion with the spot-on options provided. They humbly informed me beforehand about the study outcomes and the opportunities for […]
  • Justin Audricius Ethan

    Foundation & Bachelor of Commerce / University of Sydney Preparation Program and University of Sydney
    AS Student Service has delivered a superb quality service as my agent, in particular, its team’s fast responses to any difficulties I had previously (e.g., visa application). I recommend to anyone that is looking for certainty, credibility and simplicity to go for AS Student Service as they acknowledge your time is limited and valuable, hence, […]
  • Kartika Nur Rahma Putri

    PhD - Civil Engineering / UNSW Sydney
    Staf yang membantu saya sangat baik dan helpful. Saya dibantu mulai dari pengurusan Letter of Offer, CoE, visa, sampai persiapan keberangkatan. Semua service yang diberikan excellent dan sangat membantu sekali. Semoga sukses terus untuk AS Student Service Yogyakarta.
  • Kevin Marchius Ganda

    General English, Certificate III & Certificate IV in Commercial Cookery / Perth College of Business and Technology (PCBT)
    I would like to say thank you to AS Student Service who has helped a lot in arranging student visas, schools and answering many questions, and to Mrs. Selvi who is always ready to help in all matters. Professional service to the team at AS Student Service.
  • Vivian Theresia Wong

    Bachelor of Engineering (Honours) / Monash University
    I decided to get help from the agent because my sister received help from them in the past. I was provided with lots of information to help me decide on which university to enroll in. They also give detailed explanations to help me understand the informations clearly.
  • Tristan Ponomban

    High Achiever Preparation Program / Taylors College Sydney, University of Sydney Preparation Program
    Service-nya sangat bagus, sangat membantu aku untuk apply ke univ. sangat interaktif juga untuk memastikan aku up to date mengenai aplikasi univ.
  • Nick Hansel Wardhana

    Bachelor of Information Technology in Games Development / Monash University
    With AS Student Services, they offer professional high quality services about which university i’d like to enroll in and they are extremely helpful with my decision making process. They are very determined to communicate with me and have flexible timing towards when I would like to have a meeting. I found out about AS Student […]
  • Jennifer Cahyadi Purnomo

    Foundation Studies / ANU College
    Agent” nya fast response dan dikasih info juga tentang city nya bukan cuma uni aja. Klau ditanya apa” juga pasti jawab dan helpful juga apalagi untuk klau ada yg bikin pusing dri uni nya.
  • Caitlyn Alexandra Widyantara

    Degree in Marketing/Marketing Management / Bellevue College, USA
    Pertama kali tau AS Student Service karena dikenalin dari banyak teman-teman sekolah. Saya pun juga baru sadar bahwa banyak banget teman dari sekolah ku yang pakai service mereka, dan pastinya trusted banget. Maka itu aku coba contact mereka. Dari pertama contact agent buat tanya tentang info2 sekolah dan lainnya, service mereka tuh fast-respond banget dan […]
  • Claudia Setiadji Heidi

    Bachelor of Pharmacy / University of Sydney
    Selama ini AS Student Service sangat membantu dalam proses apply uni dan selalu memberikan service yg oke banget. Respond slalu cepat dan slalu memberikan info yg lengkap ttg kebutuhan sy sejak awal join dgn AS Student Service. Sy dikenalin dari teman yg jg join AS Student Service dan smpe skrg sy sangat puas. rate 10 […]

1 2 3